Skip to main content

“Doorgroeien en jezelf blijven ontwikkelen staan bij De Rooij hoog in het vaandel” 

Bilthoven – Autobedrijf De Rooij in Bilthoven is op zoek naar een eerste automonteur met APK, een technisch specialist en/of een tweede automonteur in opleiding, die het ervaren monteursteam komt versterken.

Je komt in deze functie te werken in een compleet nieuw ingerichte werkplaats waar collegialiteit, professionaliteit en gezelligheid bovenaan staan. Autobedrijf De Rooij biedt volop opleidingsmogelijkheden en een goed salaris met passende arbeidsvoorwaarden.

FAMILIEBEDRIJF 

Autobedrijf De Rooij is een familiebedrijf met een rijke ervaring in de autobranche. Al in 1928 werd het bedrijf opgericht aan de Hessenweg in De Bilt. Door de jaren heen breidde het steeds verder uit. Het bedrijf ging van zoon op zoon en groeide zowel in omvang als in expertise. In 2013 heeft Autobedrijf De Rooij de dorpskern van De Bilt verlaten en is sinds dat moment gevestigd op het bedrijvenpark Larenstein in Bilthoven.

Het autobedrijf van De Rooij heeft naast een ruim opgezette werkplaats en een carwash, ook een showroom waar gemiddeld zo’n 90 occasions staan om uit te kiezen. Onder het aanbod bevinden zich ook een ruime keuze aan elektrische en hybride auto’s.

SERVICE DEALER

Autobedrijf De Rooij is erkend Vokswagen, Audi, Skoda en Volkwagen Bedrijfswagens Service Dealer voor De Bilt, Bilthoven en omstreken. Daarmee voldoet De Rooij aan alle door de fabriek gestelde eisen op het gebied van onderhoud en reparatie. Het gereedschap en de computers waar de monteurs van De Rooij mee werken zijn als vanzelfsprekend van de allerbeste kwaliteit. Ook krijgen de monteurs regelmatig bijscholing waardoor zij op de hoogte zijn van de moderne technieken waar bijvoorbeeld Volkswagen Group gebruik van maakt.

Buiten de genoemde merken zijn ook auto’s van andere merken welkom om bij De Rooij gerepareerd of onderhouden te worden.

OPLEIDING

Autobedrijf De Rooij hecht veel waarde aan doorgroeien en jezelf blijven ontwikkelen. “We bieden al onze werknemers de ruimte om beter te worden in hun vakgebied. Het is als automonteur belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste technische ontwikkelingen, zodat we onze klanten de hoge service kunnen blijven bieden die zij van ons gewend zijn. Wij zijn fanatiek op scholing, omdat we het beste uit onze werknemers willen halen” aldus Eric de Rooij, directeur van Autobedrijf De Rooij.

HOOGSTAANDE SERVICE

Autobedrijf De Rooij onderscheidt zich door hoogstaande service te bieden aan al haar klanten. Na een onderhoudsbeurt of reparatie, wordt de auto altijd gewassen teruggeleverd aan de klant. Maar ook op het gebied van de laatste technische kundigheid van de monteurs mag de klant rekenen op een hoog niveau.

SOLLICITEREN

Het monteursteam van De Rooij is een kundig en gezellig team. De monteurs kijken ernaar uit een nieuwe collega aan het team te mogen toevoegen. Ben jij de eerste automonteur met APK, technisch specialist, of tweede monteur in opleiding waar wij naar op zoek zijn, stuur dan je motivatiebrief met CV t.a.v. Mark van Kan op het mailadres vankan@derooijauto.nl.

Wil je eerst meer informatie, kijk dan op www.autobedrijfderooij.nl of bel naar 030-2204836.