Skip to main content

Werken bij Autobedrijf de Rooij

EEN FAMILIEBEDRIJF MET EEN RIJKE GESCHIEDENIS IN DE AUTOBRANCHE

Autobedrijf De Rooij is meer dan alleen een bedrijf; het is een familie met een diepgewortelde passie voor de autobranche. Onze oprichter, Joop de Rooij, begon zijn reis in 1928 in een loods aan de Hessenweg te De Bilt. Zijn vader was eigenaar van een juttefabriek, maar Joop koos zijn eigen pad en begon met het verkopen van Ford in 1956.

In 1963 kocht hij het voormalige hofje van de familie van Boetzelaer om het bedrijf te laten groeien. Deze plek, die ooit diende als onderkomen voor het personeel van deze adellijke familie, werd in 1968 omgebouwd tot onze werkplaats.

VOLKSWAGEN & AUDI

In 1975 nam Ton de Rooij de teugels over van zijn vader en introduceerde hij Volkswagen en Audi in ons aanbod. Dankzij zijn succesvolle leiderschap moesten we al in hetzelfde jaar uitbreiden en kochten we het naastgelegen pand, waar vroeger de Biltse Courant was gehuisvest. In 1996 nam Eric de Rooij het stokje over van zijn vader en zette hij het succesverhaal voort.

DE ROOIJ GROEIT

In 2013 hebben we de dorpskern van de Bilt verlaten en ons gevestigd op het centraal gelegen Bedrijvenpark Larenstein. Sinds 2015 zijn we ook officieel servicedealer van het innovatieve merk Skoda. We nodigen je van harte uit om ons te bezoeken op onze nieuwe locatie, waar voldoende parkeergelegenheid is.

EEN COMPLEET AANBOD VOOR VOLKSWAGEN, AUDI EN ŠKODA

Bij Autobedrijf De Rooij bieden we een breed scala aan diensten aan, van autoverkoop, onderhoud, reparatie, autowassen, leasing, financiering, schadeherstel tot onderdelenleveringen. Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die we bieden. We nodigen je graag uit om ons bedrijf te bezoeken en meer te leren over hoe we werken en wat we doen.