(Junior) Magazijnmedewerker

Wat vragen wij

 • Enige ervaring met magazijnwerkzaamheden is een pré;
 • Passie voor auto’s en een sterke interesse in onze merken;
 • Fulltime beschikbaarheid van maandag tot en met vrijdag;
 • MBO denk- en werkniveau;
 • Technische kennis is een pré;
 • Nauwkeurigheid en goede computervaardigheden;
 • Woonachtig in de omgeving van De Bilt

Wat wij bieden

 • Een competitief salaris met 8% vakantietoeslag.
 • 24 vakantiedagen per jaar en 5 ADV dagen met flexibiliteit in omzetting
 • Een gezellig en gedreven team om mee samen te werken.
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden;
 • Stimulering van persoonlijke groei;
 • Waardering voor jouw inzet met gezellige teamactiviteiten.

Jouw rol als (junior) magazijnmedewerker

Ben je op zoek naar een uitdagende baan en spreekt het werken in een magazijn bij een erkende servicedealer je aan? Autobedrijf de Rooij, een vooraanstaande servicedealer van Volkswagen, Audi, Skoda, en VW Bedrijfswagens, is op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega om ons magazijnteam te versterken.

In ons magazijn, met een gevarieerd assortiment van topmerken, zul je je geen moment vervelen. Jij wordt het eerste aanspreekpunt voor onze monteurs en klanten aan de magazijnbalie. Of het nu gaat om onderdelen of accessoires, jij zorgt ervoor dat de juiste producten snel worden uitgegeven. Je adviseert over de aanschaf van onderdelen en accessoires en zorgt voor een tijdige levering aan de klant, compleet met een correcte factuur. Met jouw proactieve houding en organisatievermogen zorg je ervoor dat alle processen in en rondom het magazijn vlekkeloos verlopen.

Heb je nog geen ervaring in een magazijn (binnen de autobranche)? Geen probleem! Wij investeren graag in jouw ontwikkeling tot een volwaardig lid van ons team. Zo kan je bijvoorbeeld meelopen met een monteur om zelf aan de slag te gaan met de producten waar jij verantwoordelijk voor bent.

Solliciteren

Wie zijn wij?

Over Autobedrijf de Rooij: Autobedrijf de Rooij is trots op onze status als erkende servicedealer van Volkswagen, Audi, Skoda, en VW Bedrijfswagens. Ons team kenmerkt zich door een persoonlijke, open en informele benadering naar klanten en elkaar. Wij streven ernaar om onze klanten optimaal te bedienen en maken elke dag het verschil als een echt team.

Autobedrijf de Rooij is een familiebedrijf dat sinds 1928 een begrip is in de Bilt/Bilthoven en omgeving. Wij zijn erkend service dealer van de merken Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens en Skoda. Voel jij je thuis in een familiebedrijf en heb jij affiniteit met onze merken dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren op onze vacatures.

Autobedrijf de Rooij heeft een rijke historie die al meerdere generaties bestaat. Wij zijn een erkend service partner van de merken: Volkswagen, Audi, Skoda, Volkswagen bedrijfswagens, gevestigd in gemeente de Bilt. Naast de aftersales activiteiten zijn wij actief in het verkopen van jong gebruikte occasions. Onze locatie is centraal gelegen in het midden van het land.

Zo werkt het solliciteren

1. Reageren

is dit jouw baan? Vraag dan meer informatie aan en wij leggen je alles uit.

2. Gesprek

We vertellen je alles over deze baan tijdens een korte kennismaking

3. Aan de slag

Direct aan de slag met een goed contract en salaris.

Werken bij Autobedrijf de Rooij

Geïnteresseerd? Heb jij passie voor autotechniek en ben jij de Autotechnicus die een nieuwe uitdaging zoekt? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet! Klik op solliciteren of neem contact op met Mark van Kan, via:

M van Kan: Aftersalesmanager
E: vankan@derooijauto.nl

Autobedrijf De Rooij
C de Haasweg 12-14
030-2204836

Solliciteren

IS DEZE VACATURE VOOR JOU?

Reageer dan nu, laat via onderstaand formulier je gegevens achter en we nemen contact op om kennis te maken.