Skip to main content

Als Autobedrijf De Rooij streven wij ernaar om u altijd de best mogelijke service te bieden. Om hieraan te blijven voldoen, zijn we op zoek naar nieuwe automonteurs die ons team kunnen versterken. Door het aantrekken van extra personeel hopen we de wachttijden voor reparaties en onderhoud te verkorten en u sneller van dienst te kunnen zijn.

Wat kunt u doen?

We weten dat veel van onze klanten een breed netwerk hebben binnen de autowereld. Daarom vragen we uw hulp bij het vinden van geschikte kandidaten. Als u iemand kent met ervaring als automonteur die geïnteresseerd zou kunnen zijn, horen we dat graag.

Een blijk van waardering

Om onze dankbaarheid te tonen, bieden we een beloning aan voor iedere succesvolle doorverwijzing. Als de door u voorgestelde kandidaat bij ons in dienst treedt, kunt u kiezen tussen een gratis onderhoudsbeurt voor uw auto of een jaar lang gratis autowassen.

Meer informatie

Voor meer details over deze mogelijkheid en de voorwaarden, kunt u terecht op onze speciale actiepagina. We waarderen uw steun enorm en kijken ernaar uit om ons team met uw hulp verder uit te breiden.